ARHIVSKA STRAN / ARCHIVE PAGE

www.ukc-mb.si
S strokovnostjo in prijaznostjo do zdravja.
MENI VSEBINA

Za bolnike in svojce

SPREJEM

Za sprejem na oddelek potrebujete kartico zdravstvenega zavarovanje ali ustrezno dokazilo o zavarovanju, ki vam ju po vnosu podatkov takoj vrnemo. Če ste sprejeti v času dežurstva, dobite kartico prvi delovni dan.

Kadar kartica zdravstvenega zavarovanje ni veljavna, morate osvežiti podatke na enem od samopostrežnih terminalov. V bolnišnici sta nameščena dva, pri vhodu v bolnišnico in v avli kirurške stolpnice. V takem primeru morate kartico sami oddati v pisarni oddelka.

 

ODPUST

Po vsakem zdravljenju na oddelku boste dobili odpustnico. Večinoma boste ob odpustu prejeli začasno odpustnico z navodili in priporočili. Stalno odpustnico boste prejeli po pošti na naslov, ki je naveden na kartici zdravstvenega zavarovanja.

Če odpustnice ne želite prejeti po pošti morate na to obvezno opozoriti odgovorno medicinsko sestro ob odpustu. Odpustnico nato dvignete s kartico zdravstvenega zavarovanje v pisarni oddelka. Svetujemo vam, da na tel. št. (02) 321 24 36 med 8.00 in 15.00 uro preverite, ali je odpustnica že pripravljena.

 

HISTOLOŠKI IZVIDI

Morebitne histološke izvide vam bomo, skupaj s priporočili, ki se nanašajo na izvid, poslali po pošti na isti naslov.

Telefonska centrala - informacije 02/321 1000 Nujna medicinska pomoč 112

Text

Predstojnica oddelka:

doc. dr. Maja Pakiž, dr. med.

 

 

Text

Strokovna vodja zdravstvene nege oddelka:

Nadja Lubajnšek, mag. zdr. neg.

Tel: 02 / 321-21-95

© UKC Maribor 2015

Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta
Privzeto Barvna shema 1 - črno na belem Barvna shema 2 - belo na črnem Barvna shema 3 - črna na bež Barvna shema 4 - modro na belem Barvna shema 5 - črno na zelenem Barvna shema 6 - črno na rumenem Barvna shema 7 - modro na rumenem Barvna shema 8 - rumeno na modrem Barvna shema 9 - turkizno na črnem Barvna shema 10 - črno na vijoličnem
Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%